Kalla mig gärna fröjdig sa jag!!!

Publicerat: 19/06/2011 i Uncategorized

Tjenare kids!

Kul att ni har hittat hit igen! Beklagar blogg-dvalan de senaste dagarna. Jag har varit ute på hemliga missions och synat storstaden från insidan!!!

Började i fredags med att köra uppåt direkt efter jobbet för ett besök på Öfvre hos bästa Mr. C!! Gick sedermera ner mot stureplan och vilade fötterna på Grodan samt gick en bättre promenad längs ögongodisets bästa kvarter!! Man måste säga att den småskön sommarkväll så visar Stockholm en god sida även att regn härgat tidigare på dagen! Grodan levererade i vanlig ordning, även om det bara var Herr C som fick avnjuta deras underbara mat. Kalvlever med ett bättre glas rött stod på menyn för de odödliga, och en lättöl och ett glas vatten för oss vanliga dödliga =D

Lördagen började med ett spektakel sällan skådat för mänskligheten. Kidnappningar, tävlingar, dryck, mat och solsken reppades i överkant!! Ett gynnsammt skönt gäng grabbar stökade loss från morgon till kväll! Hur kvällen gick till får de andra återberätta för Erixon med bristfällig karaktär gav sig i tidig kväll iväg mot Bromma och Dj Chexxets nya paradvåning. Promenad runt Drottningholm och kvällsbasket på en skola i Ekerö fick vara min underhållning för kväll! -Älskart!!

Hur spektaklet utvecklades ses bäst på bilderna nedan:

 

Annonser
kommentarer
  1. Anders Jacobsson skriver:

    Är det Conny på sista bilden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s