Konstigt väder och sköna veckor!!

Publicerat: 22/06/2011 i Uncategorized

Tjenare!!!

Först av allt tack för de 276 besöken igår och de många positiva kommentarerna i bloggen och på facebook!! Gillart skarpt!!!

Det betyder mkt för min motivation att andra peppar och tycker det är lika roligt som jag själv tycker :)

 

På Erixon skiner solen alltid nu mer, men ute är det sjukt konstigt väder. Ge mig sol och 25 grader pronto!!!!!

Igår var det premiär för den lite lättare Erixon på innebandy planen och det var jäkligt roligt om än oerhört jobbigt på BT igår. Kändes helt OK, även om känslan var lite frånvarande…

Dock var jag helt slut efter 2 timmar. Var nästan så att jag kände mig lite yr! Det beror ju naturligtvis på att kroppen är tom och att det inte finns några reserver. Snabbt besök på Lundbyhallen för en gainomax och en vitaminwarer och sedan var vi i fas igen dock!

Hur som helst blir man riktigt peppad när vikten är på väg åt rätt håll och man känner sig allmänt helt OK. Bara att härda ut de sita 2.5 veckorna utan mat nu och sedan ta en vecka ledigt, för att sedan gå in i fas 2 utav satsningen. Känns bra, känns motiverat, och känns som att tillsammans kommer vi klara det här!!!!

Ikväll blir det för hoppningsvis golf i Boxholm med Martini så länge vädret håller sig, och annars blir det NBA 2K11 på PS3. Livet leker!!

Avslutar med lite sköna bilder jag hittade i telefonen:

Världens mäktigaste strumpor :)

Gordon Gekko – Jävligt mäktig snubbe, och nu mer jävligt framgångsrika strumpor. Ogillar det röda, men man kan inte få allt ;) Wallstreet förbli en av de bästa filmerna någonsin!!!

”The point is, ladies and gentleman, that greed, for lack of a better word, is good. Greed is right, greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms; greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. And greed, you mark my words, will not only save Teldar Paper, but that other malfunctioning corporation called the USA. Thank you very much.” – Gekko FTW!!!!!!

On the rise!!

Min fröjdiga blogg är nr.2 över de bloggar på svenska WordPress som är mest populärast just nu, och som är på väg uppåt i statestiken!!! Tack alla för supporten!!!

Utsikt!!
Utsikt från Sveavägen 17 i Stockholm…. kan tänka mig att det är vacker när solen skiner där från 17e våningen!!!

Ha en bra dag nu!!! //

Kaptenen

Annonser
kommentarer
 1. G skriver:

  Varför skriver du inget om hur många guld du tog på BT-bandyn igår?? ;)

  • Johan Erixon skriver:

   Vem fan bryr sig om guld? Jag gjorde mkt mål, enda jag bryr mig om ;) ingen hemlighet att jag aldrig vinner guld ;) haha. Varför skriver du inte om det daktum att du aldrig kan få barn tack vare Hagge?!?!

 2. MrX skriver:

  Kan man i Mjölby ta guld på innebandyn???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s