Money makes the world go around…..

Publicerat: 06/07/2011 i Uncategorized

Sådär ja!!!

En dag kvar till sista invägningen innan semestern, 2 dagar till Amsterdam (fredag morgon) och imorgon får jag börja äta lite igen!

Blir garanterat att elda på elgrillen och köra lite fröjdigt grillat med tillbehör!!! NICE!!!!!!!!

Svårt och säga vad vikt och mått kommer landa på imorgon, men jag går in med en positiv anda och lagom förhoppningar :) – allt på väg neråt är på väg åt rätt håll!!!

Igår hämtade vi matchdresserna till Amsterdam, och de ser fett nice ut om vi säger så!!! Tokladdad för Amsterdamned 2011!!!! och Loftahammar med boysen veckan efter det!

Igår var jag inne i Mjölby och göddade lite, och snackade även med Jason och Elin om den fortsatta resan och vad man kan göra för att få lite mer struktur och resultat sedan i framtiden utav träningen. Känns bra att ventilera och få ur sig lite gött snack!

Tungt sista två dagarna på jobbet nu inför en veckas semester, speciellt som vi har besök från Italien hela dagen imorgon, men det ska nog gå bra och man får ju ta med sig lite jobb hem också! Det ska dock bli grymt skönt med ett par dagar semester, och riktigt kul att komma iväg lite från vardagen!

Ha det så gott nu så hörs vi imorgon!

// Kaptenen

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s