A new week has come!

Publicerat: 01/08/2011 i Uncategorized

Dags o köra vidare mot en ny invägning och de nya målen! Motivationen är på topp! Peppet är på topp, och Erixon känns sådär skönt strikt!

Förra veckan gick ju bra viktmässigt och här kommer en sammanfattning kostmässigt:

Det betyder att jag konsumerade 9587kcal på veckan, och det optimala måkltalet var ju satt till 8400.

Dock så betyder det även att jag låg bra mycket under min BMR total för veckan på 2750 X 7 =19250 kcal vilket alltså även speglades sig i viktkolumnen.

För er som ej vet är 1kg fett ungefär 7000kcal och det är den mängd kcal du behöver ligga under din BMR+Aktivitetsfaktor för att tappa 1kg i kroppsvikt (fett).

Ett enkelt sätt att räkna ut hur många kcal under sitt dagliga behov man ska ligga ungefär. Naturligtvis varierar aktiviteterna, och så även den förmågan man själv har för att gå ner, men i det stora hela är det ett oerhört funktinellt sätt att mäta på.

 

Gårdagen var en riktig höjdar dag. Började med dryga 10km promenad i solskenet, tog en dusch och käkade en liten skön brunch runt 11.30 snåret:

Scramble eggs på: 4 äggvitor, 2 gulor, 75 gram fetaost, 40gram majs + 90 gram kyckling + Tomat & Gurka = Fröjdig Brunch!!!!!

Efter käket kom David och Natalie förbi och vi gav oss iväg till Bergs slussar för en eftermiddag i solen. Riktigt skönt och avslappnande trots att det var mycket folk. Slussades några vettiga båtar, och jag har lite heta tipps om G e sugen på att byta upp sig i framtiden:

Sedan blev det ett intervallpass på gymmet där vi avverkade tunga 10x2min intervall på lite högre fart varvat med 1 min gång imellan. Inkl uppvärmning och lite promenad på slutet så blev det 50 minuter slitage för kroppen, och riktigt bra mustigt pass för Erixon. Börjar få igång steget och flåset lite även om det är långt kvar!!

Som avslutning bjuder jag på en preview av dagens  ”kicks of the day” från gårdagen och en sammanställning av gårdagens kost!

 

HA DET GOTT!!!!

MVH//

Kaptenen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s