NKV!!!!

Publicerat: 10/08/2011 i Uncategorized

Ja jädrar vad Erixon för kämpa om kvällarna nu! ha ha… 2,5 km igår igen var en riktig plåga mot slutet. Sa till mig själv att jag skulle springa på under 16 min så jag startade lite tuffare och slet lite mer i uppförsbackarna…. känndes riktigt bra fram till sista stigningen straxt innan 2km… på rakan ut mot 2 km höll jag bra fart också, men sen efter kurvan så bara dog benen!!! Riktigt mycket håll och smärta…. Skam den som ger sig dock. Var bara att fortsätta springa och försöka komma i mål! Klockan stannade på 16:11:50 så snabbast hitills, men endå inte under 16 minuter. Men det får vi hoppas kommer nästa gång!

Tanken är att springa 10x 2,5 km innan vi ökar distansen något, för att senare komma upp i 5km och kunna springa det som jag springer 2,5 km nu.

Nå ja, det kommer nog efter ett par vänder och lite ökad puls! Bara att fortsätta kämpa :)

Gårdagens mat var även den väldigt bra. Ligger straxt över 1200 kcal som är lite utav ett riktmål. Det blir ganska lagom tycker jag, och då kan jag oftast äta mig mätt. Klart att man skulle få plats med mer, eller e sugen på något sött eller riktigt fett, men det är bara att bestämma sig!.

Ikväll blir det golf om vädret tillåter, så det blir ett litet nice avbrott mot löpningen. Planen är att imorrn ska jag ge mig ut i spåret igen för att jobba mot under 16 minuter!! NKV!!!!!!

Gårdagens kost nedan:

Ha en bra dag! //

Kaptenen!

Annonser
kommentarer
 1. Mamma skriver:

  Bra kämpat du är så förbaskat duktig, blir så impad varje gång jag läser bloggen. Träffade dig ju igår när du kom från frisören du var så fin riktig snyggbyxa. . Viktnedgången syns verkligen nu. Ha nu en bra dag så hörs vi. Kram mamma

  • Johan Erixon skriver:

   Ha ha, det e bra du! Kör med saltvatten nu i håret vettu, ska vara bra säger de ;) ja man ser ju inte viktnedgången så mkt själv, så det är ju positivt qtt det syns! Bara o köra vidare!

 2. Martini skriver:

  Fortsatt bra jobb Johan. Eller, fortsatt suveränt jobb snarare. Blev det en rejäl seglarfrippa?

  • Johan Erixon skriver:

   Tack Gubben! Skulle vilja säga att min nya frippa med de nya produkterna skulle platsa i vilken Henri Loyd eller skön Ralp Lauren reklam som helst. Utan tvekan en ren vinnar-frisyr!!! ;) ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s