Invägning 7 – fas 2 – Resultaten talar för sig själva just nu!!!!

Publicerat: 11/09/2011 i Uncategorized

Målet för veckan var att ta sig under 130 kg för första gången sedan högstadiet! Med andra ord så hade vi 7hg att tappa och detta efter en grymt lyckad vecka.

Oftast kommer det ju lite bakslag när man tappat så mycket veckan innan och kroppen hittar något sätt att bromsa en allt för snabb viktnedgång som ej anses naturlig!

Erixon var dock ganska klar över att det ej får hända, så jag har varit sjukt strikt i veckan och igår var det enda extravaganta jag åt ett par hekto nötter för att få i mig lite bra fetter någon gång i veckan och höja kcal intaget lite. Tror nämligen det är bra för kroppen… men det är bara min teori :)

Skit samma. Resultatet nedan:

Mål fas 2 (10 veckor): Max 125 kg

Startvikt – fas 2: 138.6

Invägning 1 – fas 2: 136.4

Invägning 2– fas 2: 135.4

Invägning 3– fas 2: 134.5

Invägning 4– fas 2: 134.7

Invägning 5– fas 2: 133.2

Invägning 6– fas 2: 130.7

Invägning 7– fas 2: 129.6

Viktnedgång under veckan: 1.1 kg

Totalt fas 2: – 9.0kg

SÅDÄR JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < 130kg!!!!

Man kan säga att jag är mer än nöjd efter en vecka med lite resor och mat på restaurang. Inte ens hotellfrukostar osv. har lockat ut de dåliga sidorna ur mig som de ibland gör! Riktigt nöjd med resultatet och är grymt stolt över mig själv idag! Under 130 kg har jag inte väg sedan högstadiet, och det är något som verkligen glädjer mig!

Tack för er support den här veckan, och för att ni peppar mig till max hela tiden när jag pratar med folk och träffar någon på stan osv!!!!

Nu kör vi igång ännu en tuff vecka, med en prövande helg i Holland på Schemat. Jag åker även direkt från Holland till Prag och Östtyskland ett par dagar på jobb. Där av kommer nästa invägning att utgå och vi kommer att väga in oss om 2 veckor. En spännande väntan i mina ögon, men hoppas att det kommer hålla hungern efter bra resultat uppe!!!

Siktar på att nästa gång efter 9 veckor vara duktigt nära 125 kilos gränsen för att ha en chans att klara mina högt uppsatta mål. Det betyder att träningen måste hållas hög, maten måste vara balanserad och kcal målet på 1200 per dag måste hållas!!!!

Nu ska jag ha en chill dag i soffan!

// Kaptenen 

Annonser
kommentarer
 1. Noppechkin skriver:

  Stort grattis Johan! Ett leende spreds över mina läppar när jag såg det lyckade resultatet, damn it vad kul :) vet ju att du sliter hårt och därför förtjänar du detta! Nu är det ”bara” att fortsätta slita för att uppnå dina högt satta mål, I believe in you!

  • Johan Erixon skriver:

   Ja riktigt roligt, nu är det bara att fortsätta…. På något sätt kommer ju alltid 125 och sedemera 120kg närmare :) hårt slit – absolut… Värre än vad många klarar, men värt varenda sekund!

 2. Syster skriver:

  Grattis brorsan!!! Måste kännas så otroligt skönt att kommit ner under 130 kg!! Ja är imponerad! Nu gäller de bara att fortsätta kämpa!! All lycka till & jag vet att denna gången kommer du lyckas =) hade! Kram

 3. Martini skriver:

  Sååååååjaaaaaa! Riktigt skön invägning. Grattis Johan. Älskar dessa starter på söndagar! :)

 4. Maria F skriver:

  Fan vad braaa!!! Vilken grym känsla det måste vara!!

 5. Erika Moborg skriver:

  Superglad för din skull! Kämpa vidare nu. Kram

 6. Anneli skriver:

  Stort grattis!

 7. Elin skriver:

  Du är grym Johan. Bamse kramar från oss

 8. Oh Ah Duong Ha skriver:

  Sjukt impad Lö Böff! Se till att nå 125 kg, för var väl där du o G skulle mötas?: ;)

 9. Mr X skriver:

  Ja där ser du att lite golf på morgonen hjälpte till att ta det sista halv kilot, synd att densamma inte gick så bra. Dock ETT STORT GRATTIS till det fina resultatet

  • Johan Erixon skriver:

   Ha ha… Det var bra motion, och fick ju gå mkt sicksack onekligen!! Resultatet blev ju kass i vanlig ordning, så inget nyss, dock var ju resultatet med vikten bättre och det känns ju som huvudsaken :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s