Ny vecka!!

Publicerat: 10/10/2011 i Uncategorized

Tjenare alla göddmon!

Ny vecka! Riktigt skönt att helgen är slut så att vi kommer in i rutinerna igen! Älskart!! Allt blir så mycket lättare att sköta då, även om helgen har sina fördelar också naturligtvis!

Har försökt hålla kolhydraterna lite lägre i helgen och upp lite med fettet. Behöver komma upp i bra proteinmängder igen, och det är ett bra sätt att klara av det utan att bli för sugen på saker och ting. Försökte lägga mig på 1500 kcal, så lite högre än normalt, men endå väldigt lågt.

Igår blev det en promenad på morgonen för att skona kroppen och sedan så var det tvätta, laga mat, kolla innebandy och slappa som stod på schemat :)

Avslutade dagen med NFL och somnade i slutet utav matchen, så det var ju en ganska vettig tid för sömn trots allt! Ska försöka maximera proteinet denna vecka och liggar över 200 gram per dag. Detta pga att jag kännt mig småsugen och hungrig om dagarna, och högt proteinintag brukar hjälpa för mig när det gäller att råda bot på detta!

Lite bilder från helgen:

Mor & Syster på tävling!

Mor visar nya halsduken och mössan!

Söndags lunch – Grillad fläskfilé & sallad

Såhär såg veckan ut om man sammanfattar det hela:

300 kcal per dag över snittet, inte alls farligt med andra ord, och där med också lite konstigt att vi trots allt gick upp efter att ha legat så pass långt under BMR. Men det är ju konstiga saker som kroppen tar för sig ibland ;)

Ha en bra dag nu!

// Kaptenen

Annonser
kommentarer
  1. Mamma skriver:

    Tack det är härligt att du inte vill ha mig utbytt utan tycker att jag fortfarande är världens bästa mamma, det värmer. Beträffande bilderna har jag ju sätt bättre dagar, men det är ju som det är, så man får väl bjuda på det. Angående din lilla viktuppgången, så är den lika med noll. Du om någon bör ju veta att det kommer sådanan veckor även om man varit strikt. Alltid tråkigt, men brukar jämna ut sig veckan efter. Det är bara att köra på och det vet vi ju alla att du kan och är bra på, så deppa inte. MÅnga bamse kramar mamma

  2. Mr X skriver:

    Ja kör hårt bara , så går det bra och grattis godsägaren haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s