Middle of the week!!!

Publicerat: 19/10/2011 i Uncategorized

Tjaaaaaa!!!

Riktigt skönt att Tisdag är över och vi nu är på Onsdag.

Plötsligt känns helgen så mycket närmare! Blir en lugn och fin helg med hundvaktning, So You Think You Can Dance, motion och lite gott käk. Samt Manchester derby på Söndag!

COME ON YOU REDS!!!!!!!!!!!!!!!

 

Avslutade dagen med 7km löpning och det gick väll över förväntan. Sliten som fan, och fick dricka ganska mycket under tiden, men tog mig igenom det gjorde jag ju varje fall!

Har ju kommit en bra bit på vägen att nå mitt första andra delmål på 1 mil under 1 timme. Så det är väll bara att springa vidare så att säga!

Kyckling, grönsaker och lite youtube fick avsluta kvällen innan jag däckade i sängen precis efter Man Shitty tyvärr hade tur och fick med sig 3 poäng från gårdagens match. OGILLA!!!

Känns positivt att käka lite senare lunch på dagarna och även om det kommer ta ett tag att lära kroppen detta mönster så tror jag att det kan ge mig fördelar i framtiden så länge jag tränar på kvällarna! Stor sanolikhet att det bara blir en lugnare promenad idag dock! Behöver vila benen lite efter massakern igår… men vi får väll se vad som händer!

Käket funkar vettigt varje fall, även om jag behövde lite extra carbs igår efter ett ovanligt tufft pass. Kröp upp på 45 gram totalt under dagen, men ingen fara på taket eftersom det är väldigt lite trots allt. Ligger på runt 230 gram protein om dagen nu och det är nog runt max av vad jag kan nå under rådande kalorirestriktioner.

Nu ska man ha klart för sig att det är väldigt lite att leva på 1200 kcal om dagen (speciellt vid hög fysisk aktivitet), och inget som läkare rekomenderar under en lång tid om man inte har full koll på vad man stoppar i sig och följer upp värden osv. När vi börjar höja den fysiska aktiviteten framöver så ska vi också höja energi intaget, men det är ju ett par månader kvar till den stegringen.

Många säger nämligen att de använder min blogg som inspiration och motivation, och det är verkligen jätte positivt! Det är ju en del utav syftet med bloggen. Dock är det viktigt att man kosulterar läkare och kunniga specialister innan man ändrar sitt liv fullständigt. Det är viktigt att läsa på mycket och veta vad kroppen behöver för att fungera. Det tar tid att göra sig av med ovanor, och det måste också få ta den tid som behövs!  Ingen ide’ att stressa när det gäller träning och kroppen. Du får bara en kropp!

Bestäm er, sök rätt hjälp och ge sedan alltid 110% =)

Vad många kanske inte vet om mig är att jag har blivit erbjuden en Gastric Bypass Operation (förminskning och förbikoppling av magsäcken) och tackat nej.

Min motivering löd att jag ska klara det själv, och bevisa för mig själv att det går. Jag vill helt enkelt kunna leva den livsstil jag själv väljer att leva och inte behöva tänka på att medicinera mig resten av livet och vara begränsad på så sätt. Naturligtvis säger jag inte att det är en väg som är rätt för alla, men jag hoppas kunna visa att det går om man verkligen vill, och förhoppningsvis så klarar jag mig hela vägen i mål och kan vara en förebild för de som har samma problem som jag har.

Ja ja, nog med predikan =) Nedan ser ni varje fall vad jag stoppade i mig under gårdagen:

 

Ha en kanondag!

// Kaptenen

 

 

 

Annonser
kommentarer
 1. Mamma skriver:

  Frida berättade redan igår för mig att du sprungit 7 km och jag måste säga att vi var lika impade båda två det är otroligt att du orkar. Får väl säga åter en gång att du är förj….duktig. Är så stolt över dig. Kram mamma

 2. Tancred skriver:

  Kung är du, och jag är en av dom som stolt kan säga att jag använder din blogg för inspiration och motivation!
  Håller med dig fullt om att man inte ska begränsa livet för mycket, njut istället men gör det med sunt förnuft!
  Kör hårt, du hjälper andra med ditt slitande!

  • Johan Erixon skriver:

   Tack min goda vän! I månt och mycket gäller det ju att njuta av rätt saker och lära sig att uppskatta lite andra saker än tidigare :) men alltid kul om någon ser mig som en förebild! Nu kör vi kompis!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s