Vila!

Publicerat: 20/10/2011 i Uncategorized

Igår var det vila och välbehövlig sådan!

Spenderade kvällen kaffe pimplandes hemma hos kusinen med familj och det var lika trevligt som vanligt. Trots konstant hets om diverse LHC relaterade ämnen (Måste förstå att man ej vill gå på hockey bara för att det är gratis!!!) ;)

Kosten var exemplarisk i vanlig ordning, och den smakade dessutom jäkligt gott. Med andra ord definitict ingenting att klaga på. Det enda som var slarvigt var att jag glömde plocka upp min kemtvätt och eftersom jag ska på mycket kundbesök nästa vecka så var skjorturvalet mycket viktigt. Men imorse var jag där klockan 07.00 och hämtade upp en knippe skjortor värdig nog för en mindre armé Wall Street traders!!!

Känns dock som att kameran kanske får följa med till Österrike. Bör vara ganska så jävla nice såhär års och vyerna är ju i normala fall helt fantastiska. Zell am See med omnejd bjuder in till avslappning om kvällarna och ett välbehövligt break från kontoret! 4 dagar blir det varje fall, och det är alltid kul att träffa sina kunder och försöka göra nya affärer! Utmaningar uppskattas!!

I övrigt känns kroppen bättre idag efter vilan, så det blir ett inomhus pass ikväll och sedan vila imorgon innan vi satsar på träning under helgen. Ska ju vara hundvakt imorgon direkt efter jobbet, men det blir väll lite promenad med de små görria vovvarna! Har mycket att stå i, men det finns alltid någon tid :)

Ikväll blir det alltså träning, kyckling och sooooooova! Lunch med kunder och vår VD idag, så får se vad Wärdshuset har på menyn!

Gårdagens kost nedan, och annars får ni ha det Top Notch!!!

// Kaptenen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s