Sista invägningen fas 3 – Slutet på ett kapitel och början på nästa!

Publicerat: 11/11/2011 i Uncategorized

Tjenare!

Såg nu när jag loggade in att min förra uppdatering var min 200:e sedan jag startade bloggen. Det har varit en lång resa såhär långt, och endå är det bara starten :)

Ni har fått följa mig genom alla aspekter av mitt liv, och jag har berättat precis hur jag känner mig, vad jag stoppar i mig och vad jag gör näst intill varje dag. Intressen jag har delar jag med mig av, och jag lägger tom. upp bilder på mig själv, något som jag inte direkt gillar, men känner krävs!

Imorgon bitti åker jag med min far på semester i USA och det kommer bli ett välbehövligt break från vardagen. Pappa stannar en vecka i Florida och jag kommer vara borta i dryga 3 veckor. Det kommer tränas hårt, ätas gott och nyttigt och njutas ordentligt av livet!

Först ut var ju dock dagens invägning. Den sista i fas 3 som alltså hade som mål att kommer under 121 kg.

Mål fas 3 (6 veckor): Max 121 kg

Startvikt – fas 3: 126.6

Invägning 1 – fas 3: 126.9

Invägning 2 – fas 3: 124.8

Invägning 3 – fas 3: 123.7

Invägning 4 – fas 3: 122.7

Invägning 5 – fas 3: 122.3

Invägning 6 – fas 3: 120.6

Viktnedgång under veckan: -1.7 kg

Totalt fas 3: – 6.0 kg

Totalt sedan start utav satsningen (29 veckor): 44.3 kg

Totalt sedan maxvikt (2006-2011): > 75.5 kg

 

Som ni ser här så klararde jag målet, och nu är jag ruskigt nära att bryta ännu en ”10kg’s barriär”. Konditionen blir bättre och bättre och kroppen orkar hela tiden pressas mer.

Efter nyår kommer vi ju som sagt stegra träningen ett par nivåer till och verkligen ruta in livet. Fram tills dess så ska vi tappa ytterliggare kilo, komma under 120 och tänka på allt det bra vi har i livet istället för att fokusera på det negativa! Jag brukar oftast vara bra på det, men har varit nere i en negativ spiral ett par veckor! Dock dags att bryta det nu!

Jag ska med all rätt vara lite stolt över det jag har åstakommit hitills under dessa 29 veckor, och imorse kunde jag inte annat än vara nöjd. 

Jag avslutar med ett stycke som motiverar mig, och som jag tycker sammanfattar vad jag försöker göra ganska bra. Jag har nämt det förut, och det är ett av få stycken i bibeln som jag tar åt mig:

Matthew 7:7-8 – Ask and it will be given to you; seek and you will find; knock and the door will be opened to you. For everyone who asks receives; he who seeks finds; and to him who knocks, the door will be opened.

 

// Kaptenen

Annonser
kommentarer
 1. Oh Ah Duong Ha skriver:

  Mäktigt, mäktigt, mäktigt! Kan inte säga ngt annat! Ha det gött nu o njut ordentligt lö böff! Säg till sen när du är redo för ett 2 timmars vadpass! Kör bara, kör!

 2. Martini skriver:

  Grymt! Trodde sista veckan skulle bli alldeles för tajt men du lyckades mosa ditt tufft satta mål. Jag blir så jäkla glad för din skull Johan, verkligen.

  Glädjen kom redan igår när du dök upp i de nya brallorna du köpt – det är verkligen ett nytt skal du omsluts av MEN med samma ödmjuka person inuti.

  Ja, man skulle kunna slänga sig med stora ord i timmar över det här men ett hjärtligt GRATTIS får sammanfatta det hela.

  Njut av livet (med måtta) under dina tre semesterveckor nu. Njut av nuet och ha det bara helt fantastiskt. Ingen förtjänar det mer än du.

  Och eftersom delad glädje är den bästa glädjen antar jag att det måste kännas fantastiskt att få dela det här med alla vänner/läsare för det är ett jävligt brett leende du sätter på våra läppar – ja, det är så att mungiporna möts i nacken för att vara exakt!

  • Johan Erixon skriver:

   Peter – tack som alltid den bästa utav vänner…. Du borde skriva böcker – inte lean guider… Fast du e jävligt bra på det också :)

 3. Maria F skriver:

  Så jävla bra Johan! Blir så glad för din skull! :)

 4. Pecka skriver:

  Grymt jobbat Bo är ruskigt imponerad!

 5. Noppechkin skriver:

  Jadu Johan vad ska man säga! Coolt, det är så j**la coolt! Allt du har gjort från starten har varit så fokuserat, målinriktat och optimalt. Efter varje avslutad resa börjar en ny, se nu till och njut av den nya för det är du verkligen värd!

  Stort grattis kompis!

 6. Mamma skriver:

  Jag blir så jäkla glad och stolt så jag sitter och lipar. Du är verkligen enastående jag kan ju bara hålla med föregående talare. Jag hoppas och tror att du kommer att få en underbar semester och det är du verkligen värd. Njut nu utav bara tusan. många bamsekramar mamma

 7. Mr X skriver:

  Ett stort grattis Johan ovh mina tårar droppar åxå på tangenterna….Vi hörs ikväll och syns 04.50 i morgon bitti för vår Floridaresa

  Pappa

 8. syster skriver:

  Väldens bästa bror gör de igen!!! Är så lycklig & glad för din skull!!! Kan inget annat än önska en skön semester, de är du verkligen värd!!! Och du, det kom tårar även från mig!!! Kram kram

 9. robban skriver:

  Gött

 10. Tancred skriver:

  Kanonbra jobbat och otroligt inspirerande! Njut nu av semestern och hoppas att chipparna sitter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s