Thursday all over again!

Publicerat: 15/03/2012 i Uncategorized

Tjenare!

Var ett par dagar sedan bloggen var verksam nu, rättare bestämt en vecka sedan!!

Har haft ett par dagar i Stockholm där hag hälsat på Conny och även hunnit hänga lite med Chexxet, Lill Smutsarn och även Ricky V gjorde ett gästspel på Sturehof! Riktigt trevligt var det varje fall!

Som nämt ovan spenderades lördagkvällen på Sturehof i gott sällskap och med god mat. Soppa på Jordärtskocka till förrätt och Lever Anglais till huvudrätt var mycket gott! 2-3 pilsner till också så var helgen perfekt redan där! Grabbarna fick väll ner några kalla ytterliggare och kvällen var mycket trevlig.

Söndagen började med sovmorgon och promenad till Mornington Hotell där brunsch stod på schemat. Inte överdrivet mycket att välja på, men en just perfekt blend och ett vettigt pris på runt 200kr gjorde brunchen riktigt jävla bra! Åt gjorde vi varje fall så att ingen mer föda behövdes den dagen! Riktigt lång promenad runt skeppsholmen och längs med strandvägen och runt på stan följde, och sedan var det dags att åka ut till Arlanda och påbörja jobbveckan.

Måndag-Onsdag har Paris, Munchen och Österrikiska alperna avverkats som desitinationer eller stopp på vägen, och det har varit mycket stress. Idag är jag tillbaks på kontoret, och igårkväll han jag med att ta årets första squash seger. Det är ett fulltecknat schema, men det är så det måste vara just nu.

Kosten är bra, jag unnar mig inte speciellt mycket, och när jag väl gör det är det välförtjänt. Sliter hårt och försöker göra det bästa utav saker och ting. Planen är 7 träningspass denna veckan, och det är ett par kvar då så att säga =) Gillart!

Snart är det dags för semester, men det finns sjukt mycket kvar att göra tills dess, så det är bara att ånga på! 3 dryga veckor kvar, sedan en månad ledigt. Riktigt rättvist och riktigt skönt. Blir bra vår det här!

Nedförsbacken mot helgen har varje fall börjat och det är skönt, för om vädret håller i sig tänker jag vara ute en hel del!

Verkar ju som att Way out West ska lösa sig i helgen också, och det blir ju fett pepp då flera artister redan är riktigt sköna! Bon Iver, A$AP Rocky, Yelawolf och Frank Ocean bland annat! Riktigt pepp!!!

Blir en fin koncert sommar med Kanye och Jay Z, Bruce Springsteen och Way out West!

Ha det gott nu idag så hörs vi imorgon!

// Kaptenen

Annonser
kommentarer
  1. Mamma skriver:

    Kul att du är tillbaka och grattis till segern.

    Kram mamsi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s