Börjar närma sig helgen….

Publicerat: 11/04/2013 i Uncategorized

Tjenare!

Torsdag idag och det börjar närma sig helg! Imorgon styr jag bilen mot Skåne för lite jobb och stannar kvar för SM finalerna i innebandy på Lördag. Bra när man kan kombinera jobb och nöje för en gångs skull!

Hoppas kunna göra Malmö stad imorgon kväll lite och om ni har några bra restaurangtips så hör av er!

Veckan går bra kost och träningsmässigt hitills. Idag blir det bara en PW, men det är skönt att bara sträcka ut kroppen ibland. I morgon bitti blir det att lyfta vikter och köra cardio igen innan avfärd. Kan bli en skön och bra start på dagen i vanlig ordning!

Veckorna flyter annars på ganska lika. Försöker komma ut och kolla lite live sport och umgås med vännerna så mycket som möjligt när jag inte tränar eller jobbar. I kväll blir det basket i Norrköping igen, och i helgen lite innebandy som sagt :) Alltid kul när man kan sitta nära och ta del utav spänningen och allvaret!

I övrigt är det så att min diskmaskin och tvättmaskin blev klara idag, så det ger lite ytterligare livskvalitet här hemma. Känns som det dröjt alldeles för länge, men nu är det löst varje fall! :) Tack Pappa och Magnus för hjälpen!

Var precis och plockade upp skjortorna från kemtvätten och fick mina insydda nya brallor idag med! En riktigt fröjdig dag med andra ord!

Jag önskar er alla en trevlig helg nu redan (vet ej om jag hinner blogga imorgon)!

//

Kaptenen

Annonser
kommentarer
  1. Klara skriver:

    Rekomenderar att du/ni går till lilla torget och sitter på en av uteserveringarna där. Trevlig atmosfär och bra mat. I helgen ska det ju dessutom bli fint väder så det är ett stort pluss i kanten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s