Ny vecka igen…

Publicerat: 27/05/2013 i Uncategorized

Veckorna flyger förbi och det är full rulle mest hela tiden tycker jag!

Träningen har varit promenader och golf på senaste för att spara lite på mina slitna knän och leder. I veckan och helgen planerar jag att löpa en del dock så att flåset jobbar sig upp lite till Amsterdam. Känner mig i bra form och håller vikten mellan 107 och 108 kg för tillfället. Jag är väldigt strikt med kosten och allt i veckorna och släpper efter lite på helgerna. Ganska bra balans totalt sett. Försöker minimera kolhydrater efter lunch och äter allmänt nyttigt över lag.

Helgen var bra med Storan besök både på Fredag och Lördag och grill och skönt häng med grabbarna hemma hos mig på Lördagen. Han även med att besöka Charken, Riva, Harrys och Platå… så man kan väll säga att vi var runt en del på stan i helgen :) alltid trevligt att träffa folk och socialisera lite!

Har även hunnit med att klippa mig, luncha med Azra, Spela golf med Martini och handla lite kläder och inte att förglömma så har vi firat Mamma på mors dag! Riktigt bra slut på veckan och fin helg kan man väll summera med! =)

Idag sätter jag mig på flyget till Amsterdam för att deltaga på PLMA mässan ett par dagar.

Kan ju hoppas på bra väder nästa helg så man kanske kan lira lite golf och vara ute så mycket som möjligt. Senaste veckan har det ju varit aningen ostabilt och det gynnar ju inte planeringen utav dagarna!

Ha det kanon nu så hörs vi av senare i veckan!

//

Kaptenen

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s